LaraGaatNaarGambia.reismee.nl

Enkele minuten verbinding en dan gsm plat...

Hallo

Vandaag heeft Lara een sms gestuurd of ik niet eens wilde bellen omdat ze ons graag eens wou horen. Dan kost dat minder voor haar, dienen truc is ze nog altijd niet verleerd.

Oma en opa hebben haar eventjes gehoord en dan ... was het gedaan ... gsm was weer eens uitgevallen.

In die luttele minuten vertelde ze :

- dat het nog altijd warm was

- dat de school Vesalius van Oostende gisteren geland waren en dat ze deze namiddag met hen naar het strand ging.

- dat ze 4 uren kerkdienst achter de rug had want het gastgezin is zeer katholiek en ze vierden palmzondag.

- dat ze in het weekend niet moeten werken in het ziekenhuis.

Opa en oma waren gelukkig met het telefoontje en konden aan haar stem horen dat het goed gaat met haar.

Daarnet sms gekregen dat de bankkaarten (zowel die van haar als van Tara)daar niet werken en dat is natuurlijk een groot probleem. Ze heeft wel cashgeld mee, maar meer dan de helft had ze nodig om de stage, het verblijf en het eten te betalen.

Straks nog eens bellen en misschien kom ik dan nog wat meer te weten over haar verblijf.

Groetjes

Linda (de mama van Lara)

Marlene Bracke

Ik ken Lara van de Engelseles op Stoepe,'kvolg haar buitenlandse stage op de voet.Ik bewonder dit inorm wat ze doet !!!Proficiat