mijn hart smelt van trots
Lara sms'te op 3 mei
We krijgen van iedereen positieve commentaren in het ziekenhuis dus die (leerkracht)is blij. (En wat denk je wij als ouders natuurlijk supertrots op onze dochters)
Vandaag ons kleed dat af is ! (ik ben meer dan nieuwsgierig maar ze laat niets los want ik moet nog een heel klein beetje geduld hebben volgens haar)
VANDAAG WAS TOF !
groetjes
Linda (mama van Lara)
Hey Lara en Linda
Ik lees nog elke keer met veel nieuwsgierigheid je blog.
Kvind het echt super wat je allemaal doet en kijk al uit naar je komst terug in België.
Groetjes
Hallo Lara & Tara
Ik wil jullie nog eens bedanken voor de organisatie van mijn bezoekweek. Ik had veel wensen en die zijn toch allemaal vervuld geraakt. het was voor mij in elk geval boeiend en ik hoop ook voor jullie.
De vlucht terug was nogal zwaar. Slapen lukte bij mij niet echt, ik hoop dat jullie ondertussen in alle omstandigheden kunnen slapen ...
Trouwens er is geen streekbier te koop in de luchthaven, de meeste taxfree shops zijn trouwens op dat uur al gesloten.
Ik heb net ook jullie vlucht herbevestigd. Je raakt dus thuis!
Voor het persmoment in Oostende kan ik enkel op maandag 21/5. Ik weet dat Lara ook een afspraak heeft op maandag, maar we hebben 2 mogelijke uren: eentje in de voormiddag en eentje in de late namiddag. Lara, kan je op 1 van die momenten? Dan kan ik dat doorgeven aan Peter (van de stedenband Banjul-Oostende).
Nog veel succes op OP en vergeet de verpleegpakjes niet terug mee te brengen aub ...