LaraGaatNaarGambia.reismee.nl

De vijfde dag...

De eerste week zit er al bijna op. Het is al vrijdag, internet hebben we amper, het duurt uren voor we verbinding hebben zelfs in het ziekenhuis. Werken aan schoolopdrachten wordt zo wel erg moeilijk. Het is hier zeer warm in Banjul.

Gisteren had ik het even moeilijk door de warmte te weinig eten had ik last van aan flauwte, maar nu is het al beter. We zijn naar het strand geweest met Seedy, het was zeer rustgevend.
Vandaag hadden we gaan stage. We zijn met Christina mee geweest naar de markt om eten.

Het rare is dat ze hier maar 2 keer op een dag eten. 's Morgens als ze opstaan en dan om 14-15uur.

Vandaag gaat het al weer beter met me. Morgen gaan we waarschijnlijk naar een grotere supermarkt buiten Banjul en 's avonds gaan we naar Senegambia.

Internet blijft zeer traag, nu zitten we zelfs op een internetcafe.

Lara

Meike

Fijn dat het al wat beter gaat.

Eten ze daar na 15.00 uur tot ze gaan slapen niets meer?

Veel plezier morgen. :)

mama

Zet eens wat foto's op de site zodat we het ook visueel kunnen meemaken : bv van jullie zelf, de verblijfplaats, de werkplaats, de nabije omgeving, de zee, een uitstapje. Het hoeft zeker geen fotoreportage te zijn maar enkele beelden van Gambia zou ik wel koesteren.
Geniet van jullie uitdaging !
Vele lieve groetjes van je mama

Bart Demol

Hoi,
Tof dat jullie na één week al overspoeld zijn met zoveel ervaringen. Hebben jullie de kindjes met slokdarmverbrandingen al ontmoet in het hospitaal?
Om aan de wensen van mama en de vrienden te kunnen beantwoorden de volgende tip. Ga even langs met Seedy bij Buba. Buba is een oud student Howest (en Seedy's broer). Drammeh communications heeft het snelste internet van Gambia.
Groetjes
Bart

mama

je hebt oma gelukkig gemaakt met je telefoontje deze namiddag. Ze is weer een beetje gerustgesteld omdat je stem goed klonk aan de telefoon. Ik moest je nog veel groeten doen van haar en opa.

tante Bea

hallo Lara,ik zie dat je al een beetje aan het wennen zijt,goed zo!Ik weet dat je het graag en goed zult doen,een fijne ervaring zal het zijn.Maar twee keer eten en s'avonds zit je grauw van de honger zeker?Ik wens jullie het allerbeste maar wees voorzichtig met alles,ben al benieuwd voor de foto's!Tot nog eens.

Kurt Debaere

Lara & Tara
Zoals telefonisch afgesproken, vraag ik uitstel voor jullie opdrachten. Is het voor jullie OK als jullie alles samen indienen op 15 juni (indiendatum opdracht klinische expertise).